Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuws

VER_haal geeft blik in wereld van ervaringsdeskundigen

Ver Haal Magazine Linkedin2

Wat is de kracht van samenwerken met ervaringsdeskundigen? Hoe betrek je jongeren bij beleid, wetenschap en praktijk? Daarover buigen professionals, ervaringsdeskundigen en onderzoekers zich in het VER_haal magazine. VER_haal is een online magazine over jeugdparticipatie en inzet van ervaringsdeskundigheid. Sinds 24 november 2022 staat het online.

Inhoud

In VER_haal lees je antwoorden van jongeren, ervaringsdeskundigen, professionals en onderzoekers op vragen als: Hoe ervaar je de inzet van ervaringsdeskundigheid? Hoe ervaar je het samenwerken met gemeenten of wetenschappers als ervaringsdeskundige?

Tips

Naast antwoord op deze vragen, krijg je ook tips voor hoe jij kunt bijdragen aan een goede samenwerking met jongeren en ervaringsdeskundigen. Ze vertellen welke valkuilen ze tegenkwamen en welke lessen ze hebben geleerd.

Samenwerking

Het e-magazine VER_haal is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen het Nederlands Jeugdinstituut de NJR, ExpEx – Experienced Experts, Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie en een betrokken jongerenredactie.

➡️Lees VER_haal-magazine online of download de pdf VER_haal-magazine 2022.

VER_haal bouwt online voort op de bekende conferenties: VER_diep, VER_nieuw en VER_ander.

Tags