Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuws

Kenniscentrum verwelkomt nieuw lid: iHub

iHub - logo

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie verwelkomt haar nieuwe lid: iHub. iHub heeft jeugdzorg, speciaal onderwijs en jeugd-ggz onder één dak. Het leren en ontwikkelen van kinderen, jongeren en families staat centraal.

Visie

iHub gelooft in de kracht van families en werkt vanuit de levenslust van het kind. Het nieuwe lid van het Kenniscentrum biedt trajecten die gericht zijn op perspectief: families kunnen te maken krijgen met allerlei levenssituaties waaronder psychische problemen, verslaving en geweld.  iHub gelooft dat famlies het vermogen hebben om terug te veren en er sterker en wijzer uit situaties te komen.

Veerkracht

Het leven van ieder kind, jongere en zijn familie is betekenisvol. Daarom werkt iHUB aan de veerkracht van jongeren waarbij ze ouderverantwoordelijkheid stimuleren. Met als uiteindelijke doel dat er in 2040 een veerkrachtige generatie is waarin ouders en jongeren met speciale zorg- en onderwijsbehoeftes zelf de regie hebben over hun leven.

Locaties

iHub heeft een groot aantal onderwijs- en jeugdzorglocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Bekijk iHub op de ledenpagina van het Kenniscentrum. Lees meer over iHub op de website van iHub.

Tags