Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Scholingen en opleidingen

Behandelaar hulpverlener icoon

De leden van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie zijn grotere en kleinere jeugd-ggz-instellingen, academische centra en andere organisaties actief in de specialistische jeugdhulp. Een aantal van hen organiseert opleidingen en nascholingen. Hieronder vind je links naar de pagina’s waarop zij deze aanbieden.

Behandelaar hulpverlener icoon

Accare – Child Study Center

Accare wil dat de zorg voor onze jeugd steeds beter wordt. Als universitair centrum hebben we bovendien expliciet de maatschappelijke opdracht om de zorg voor de jeugd verder te ontwikkelen en meer kennis te vergaren over de oorzaken en achtergrond van psychische en gedragsproblemen van kinderen en jongeren. Scholing en wetenschappelijk onderzoek zijn daarbij van cruciaal belang. We brengen deze twee dingen samen in het Accare Child Study Center.

Opleidingen van Accare bekijken

Karakter – Karakter Academie

Wie grenzen wil verleggen, denkt verder en leert verder bij de Karakter Academie. Verder op de inhoud. Dat is onze belofte. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie? Of door de beste professionals worden getraind? De Karakter Academie biedt u unieke kennis en nieuwe inzichten.

Nascholingen van Karakter bekijken
Opleidingen van Karakter bekijken