Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Zorgprogramma’s voor de kinder- en jeugdpsychiatrie

Diagnose icoon

Zeven Kenniscentrumleden hebben zorgprogramma’s voor de kinder- en jeugdpsychiatrie ontwikkeld. Deze zorgprogramma’s zijn nu beschikbaar op een nieuwe website, exclusief toegankelijk voor alle leden van het Kenniscentrum.

In een zorgprogramma staat per stoornis beschreven hoe professionals de opeenvolgende stappen in diagnostiek en behandeling doorlopen, gebaseerd op de kennis die het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie organiseert. Om de kennis van de zorgprogramma’s te verspreiden onder de leden, heeft het Kenniscentrum een zogenoemde satellietwebsite gelanceerd. Er zijn op dit moment tien zorgprogramma’s beschikbaar: ADHD, angst, autisme, depressie, dwang, eetproblemen, ggz 0-6 jarigen, gedragsstoornissen (ODD/CD), tics en trauma.

Diagnose icoon

Zorgprogramma’s opgeheven

De zorgprogramma’s zijn per 28 april 2020 niet meer toegankelijk. De auteurs (E-KJP) houden de zorgprogramma’s niet langer bij, waardoor informatie is verouderd. Daarbij heeft het Kenniscentrum inhoudelijke keuzes moeten maken in tijden van beperkte middelen.

Als nu nog vragen heeft, neem dan contact op via info@kenniscentrum-kjp.nl of 030-2270415.