Samen werken, voor een psychisch gezonde jeugd

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuws

Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Kenniscentrum LVB samen naar nieuwe locatie

Jongen in kartonnen doos

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie en de VOBC/Landelijk Kenniscentrum LVB verhuizen per 1 september 2020 samen naar een ander pand in Utrecht en zullen hier een verdieping delen. De kennisinstituten Movisie en het Nederlands Jeugdinstituut en het kenniscentrum Vilans verhuizen ook per 1 september naar hetzelfde pand. De vijf organisaties blijven in de toekomst nauw met elkaar samenwerken.

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie en de VOBC/Landelijk Kenniscentrum LVB verruilen de Catharijnesingel voor Churchilllaan 11 in Utrecht. In dit pand zijn ook al andere organisaties uit de zorgsector en het jeugdveld gevestigd, zoals Jeugdzorg Nederland en Ieder(in). De twee Kenniscentra betrekken samen de eerste verdieping, waar zij drie kantoorruimtes zullen delen.

Vergaderen op centrale plaats in Utrecht blijft mogelijk

Hein Rijkenberg, interim-directeur van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie: “Ik ben blij dat we samen een mooie nieuwe plek in Utrecht hebben gevonden. Het nieuwe gebouw is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ook na de verhuizing blijft het voor leden mogelijk om gebruik te maken van een vergaderruimte in ons gebouw.”

Een routebeschrijving naar de nieuwe locatie aan de Churchilllaan volgt binnenkort.

Meer informatie

>> Website VOBC

>> Website Landelijk Kenniscentrum LVB

>> Website Nederlands Jeugdinstituut

>> Website Movisie

>> Website Vilans

Tags