Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuws

Vacature: projectleider LEUKK (4-8 per week, vanaf juni 2024)

Leukk Logo

Meer samenwerking tussen zorginstellingen om van elkaar te leren: hier draait het om bij LEUKK, een project van K-EET waarin sinds 2021 meerdere instellingen een datafeedbacksysteem met vijf zorgindicatoren ontwikkelen. Doel is om de zorg voor jongeren met een eetstoornis te verbeteren. Word jij de nieuwe co-projectleider?

LEUKK is een initiatief van de landelijke Ketenaanpak EETstoornissen (K-EET) en staat voor “Leren En Uitwisselen van Kennis binnen K-EET”. Het project vormt een van de bouwstenen om de zorg voor kinderen en jongeren met een eetstoornis in Nederland te verbeteren. Binnen LEUKK is een feedbacksysteem ontwikkeld en vastgelegd om datagedreven met en van elkaar te leren en zo samen de zorg voor kinderen en jongeren met een eetstoornis te verbeteren.

Inmiddels is LEUKK doorgegroeid naar een samenwerking tussen professionals uit negen organisaties. Deze organisaties zijn verspreid over Nederland en bieden zorg over de gehele zorgketen, van generalistisch tot hoogspecialistisch. De komende jaren richt LEUKK zich op het uitbreiden van de dataset en het stimuleren van het leren binnen LEUKK. LEUKK wordt tot 2026 gefinancierd vanuit K-EET bouwt door.

Wie ben jij?

Twee projectleiders faciliteren LEUKK. Samen combineer je kennis van de inhoud met kennis van data en data-extractie. Je bent bijvoorbeeld werkzaam op een BI- of ICT-afdeling van een ggz-instelling, of werkt als onderzoeker. En verdfer:

  • beschik je over expertise op het gebied van data, bij voorkeur in combinatie met kennis van EPD-systemen
  • kun je data extraheren en analyseren
  • vind je het LEUKK om in een netwerk van professionals op het gebied van zorginhoud en data het leerproces te stimuleren en ondersteunen
  • heb je de mogelijkheid om hierin zo’n vier tot acht uur per week te investeren (dit wisselt per periode)

Werkzaamheden van de projectleider

  • Ondersteuning van de instellingen bij het aanleveren van de data in overeenstemming met de behoeften van de instellingen (bijv. ondersteunen de data in het juiste formaat te brengen; datavragen van instellingen beantwoorden)
  • Technische definities van de opgevraagde data opstellen
  • Actief meewerken aan de visie van LEUKK en het stimuleren van leren en uitwisselen van kennis tussen de instellingen
  • Verkennen en implementeren van mogelijkheden om de wensen van de LEUKK-groep te realiseren (bijv. met welke data kunnen de vragen van de instellingen beantwoord worden?)
  • Bijdragen aan de analyse en presentatie van de data aan de instellingen
  • Wekelijkse afspraken met de co-projectleider & maandelijkse bijeenkomsten met de projectgroep

Meer info over LEUKK

Belangstelling?

Heb je belangstelling of vragen, dan kun je mailen naar Monika Scholten, programmaleider K-EET Bouwt Door (monika.scholten@gmail.com). Ken je iemand die dit LEUKK zou vinden, stuur deze tekst dan door.

Belangstelling of vragen?

Dan kun je een e-mail sturen aan Monika Scholten, programmaleider K-EET Bouwt Door.

Logo van LEUKK