Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuws

Hoe K-EET doorbouwt aan betere hulp voor kinderen en jongeren met een eetstoornis

Meisje en jonge vrouw koken samen

K-EET bouwt door, en dat zie je op de nieuwe websitepagina. Je vindt er de meest recente leidraden, nieuwsartikelen en producten die het landelijke netwerk K-EET ontwikkelde voor zorgprofessionals, jongeren met een eetstoornis en hun naasten.

De missie van K-EET blijft dezelfde: eerdere herkenning van de problemen rondom eetstoornissen, zodat geen enkel kind meer overlijdt aan de gevolgen van een eetstoornis. Ofwel, steeds meer kinderen en jongeren met eetproblemen eerder en beter helpen. Dat doet K-EET Bouwt Door door het verder ontwikkelen van de netwerkaanpak, de vroegherkenning en vroege behandeling verbeteren en kennis ontwikkelen, benutten en beschikbaar stellen.

Dit vind je op de nieuwe pagina

  • Producten uit samenwerkingsverbanden: de belangrijke producten die K-EET maakte in samenwerking met andere initiatieven, zoals Stichting Kiem en LEUKK. Voorbeelden zijn de First EET kit en de intercollegiale telefoonlijn ‘K-EETi’
  • De nieuwsbrief van K-EETi
  • De nieuwste versie van de leidraad sondevoeding
  • Het nieuwe werkplan ‘K-EET bouwt door naar Eetstoornissennetwerk’. Hierin lees je hoe het programma K-EET evolueert naar  een netwerkorganisatie die alle eetstoornissen vertegenwoordigt en niet-leeftijdgebonden is.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vernieuwde K-EET-pagina

Ook interessant

Tags