Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuws

Gezocht: kinder- en jeugdpsychiater voor expertgroep gedragsverslaving

Meisje jongere appen nacht

Het Kenniscentrum zoekt een kinder- en jeugdpsychiater die wil meewerken aan een nieuw kennisdossier over gedragsverslaving bij kinderen en jongeren. Lees verder, en neem contact op als je hier als expert aan wil bijdragen.

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie ontwikkelt een nieuw kennisdossier over verslavingsstoornissen bij kinderen en jongeren. Het dossier focust op gedragsverslaving, bijvoorbeeld verslaving aan gokken, gamen en telefoongebruik.

Wie werken er aan het dossier?

Aan het nieuwe kennisdossier werken experts vanuit Brijder Jeugd, het Trimbos-instituut en ervaringsdeskundige ouders en jongeren. Het Kenniscentrum zoekt nog een kinder- en jeugdpsychiater die wil deelnemen aan de expertgroep.

Jouw bijdrage als expert

Als lid van de expertgroep neem je deel aan 2 á 3 online bijeenkomsten. Je levert relevante literatuur aan en leest mee met de teksten. Je denkt vanuit jouw expertise mee over diagnostiek, behandelmethoden en medicatie bij verslavingsstoornissen. Wat is voor professionals in het werkveld van belang om op te nemen in dit kennisdossier?

Vragen of aanmelden?

Wil je meer weten of je aanmelden als expert? Neem dan contact op met Charlotte van ‘t Spijker via c.vantspijker@kenniscentrum-kjp.nl .

Charlotte van 't Spijker

Middelengebruik en verslaving bij mensen met een LVB