Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuws

Mentaal welbevinden en veerkracht: dien je sessie in voor Jeugd in Onderzoek

Jonge vrouw studeert

Ben je betrokken bij onderzoek in de jeugdsector en wil je (tussentijdse) resultaten delen met onderzoekers, praktijkprofessionals, beleidsmakers en andere geïnteresseerden? Lever dan een bijdrage aan Jeugd in Onderzoek op 22 september 2022. Dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. De deadline voor het indienen van deelsessies is 4 april 2022.

Ontmoeten, kennis verbinden en interactie

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. Het wordt een dag vol ontmoetingen en interactie. Met kennisuitwisseling én het stimuleren van het gebruik van kennis door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat ouders en jeugdigen hiervan profiteren.

Mentaal welbevinden en veerkracht is het centrale thema van 2022. Daarnaast staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Wat werkt voor wie en waarom?
  • Hoe versterken we preventie en wat levert het op?
  • Hoe werken we beter samen?

Meer over de thema’s op de website van Jeugd in Onderzoek

Een deelsessie indienen voor Jeugd in Onderzoek

Indienen kan via het formulier op de website. Hier staan ook de voorwaarden waaraan je deelsessie moet voldoen. In mei 2022 hoor je of de congrescommissie jouw bijdrage heeft geselecteerd. Aanmelden als bezoeker is mogelijk vanaf medio mei.

Dien een deelsessie in

Jeugd in Onderzoek wordt georganiseerd door het NJi, NRO, TNO, NCJ, Kenniscentrum KJP en Landelijk Kenniscentrum LVB en ZonMw.