Betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Agenda

SAVE THE DATE: Congres Om- en afbouw Jeugdzorgplus: wat is de rol van de kinder- en jeugdpsychiatrie?

Kind bouwt brug met blokken

De om- en afbouw van de Jeugdzorg Plus is volop aan de gang. Wat is de rol van de kinder- en jeugdpsychiatrie hierin? En hoe verbeteren we samen de zorg, zodat de gesloten jeugdzorg niet meer nodig is? Het is belangrijk dat de kwaliteit van de zorg verbetert, zodat situaties niet onnodig escaleren. Bezoek het congres de ‘Om- en afbouw van Jeugdzorg Plus: wat is de rol van de kinder- en jeugdpsychiatrie?’ van De Baar in samenwerking met Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie op 4 november 2024 en laat je inspireren om samen de zorg te verbeteren.

Evenement

Datum: 04-11-2024

Direct aanmelden

Locatie: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Driebergen

Bereken uw route

Voor wie?

Beleidsmakers en bestuurders en zorgprofessionals: kom op 4 november 2024 naar dit congres van De Baar in samenwerking met het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Laat je inspireren door wat er al goed gaat, terwijl je ook openstaat voor voortdurende verbetering.

Programma en inhoud

Keynotesprekers Peter Dijkshoorn en bijzonder hoogleraar Eva Mulder delen hun inzichten. Ook zijn er bijdragen van ervaringsdeskundige jongeren van ExpEx. Dagvoorzitters Amine Bakkali en Ramón Lindauer leiden je door de dag heen.

Wissel van gedachten met collega’s uit het veld en neem deel aan de interactieve workshops. We zien je graag 4 november 2024 van 10.00 tot 17.00 uur in Cultuur- en Congrescentrum Antropia, naast treinstation Driebergen-Zeist. De Baar vraagt accreditatie voor het congres aan.

Meer informatie en aanmelden

Het is nog niet mogelijk om aan te melden, maar schrijf de studiedag vast in je agenda! En houd dit agendabericht en onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Ook interessant

Bekijk de volledige agenda